Avís legal

D’acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), manifesta que el titular d’aquest lloc web, i tots els subdominis i seccions dependents, és la UNIÓ DE PAGESOS DE CATALUNYA (a partir d’ara UNIÓ DE PAGESOS) amb CIF G08687642, amb domicili al carrer d’Ulldecona 21, planta 2, 08038 Barcelona.

Que UNIÓ DE PAGESOS consta inscrita en l’Oficina pública de dipòsit d’estatuts d’associacions sindicals i empresarials de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, amb el número de dipòsit 777900316.

UNIÓ DE PAGESOS no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les seves pàgines d’Internet. Amb els límits establerts en la llei, Unió de Pagesos no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació d’aquest lloc web han estat elaborats per professionals de la mateixa, degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a l’esmentada corporació ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, puix es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu dels productors i interessats en els productes/serveis. Les pàgines d’Internet de la UNIÓ DE PAGESOS poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de la Unió de Pagesos o les seves llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de la UNIÓ DE PAGESOS.

De la mateixa manera es reserva el dret a retirar l’accés al lloc web sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el disposat en aquest avís legal.